Counselor/Managementtrainer/Re-integratieadviseurTjeu Rutten

Met ruim 20 jaar werkervaring op het gebied van jobcoaching, loopbaanadvies en counseling is Tjeu een echte rot in het vak. Of het nu gaat om het op de werkplek begeleiden van jongeren en (jong)volwassenen met een ontwikkelingsstoornis, verstandelijke beperking of leer- en/ of gedragsproblemen of het verzorgen van een individueel coaching traject; Tjeu beschikt over de benodigde kennis en kunde om elke cliënt te bieden wat hij of zij nodig heeft.

Kenmerkend voor Tjeu zijn zijn goede contactuele en communicatieve vaardigheden, zijn analytisch vermogen en creativiteit. Tjeu laat zich typeren als een vindingrijk persoon, die niet bang is initiatief te nemen en graag pro-actief aan de slag gaat. In zijn aanpak is Tjeu motiverend en stimulerend.

Tjeu werkt vanuit het uitgangspunt dat de klant zijn eigen regisseur is. Concreet betekent dit dat hij bij elke klant opnieuw bekijkt wat zijn of haar mogelijkheden zijn. En dat hij gedurende het traject naast de klant staat om met elkaar het doel van het traject te bereiken. Waar nodig bekijkt Tjeu wat er nodig is om eventuele belemmeringen om te buigen, zodat de klant zijn doelstellingen ook daadwerkelijk kan behalen.

https://www.konnectaenb.nl/wp-content/uploads/2022/04/Tjeu-Rutten-FULL.jpg