Re-integratieadviseur/LoopbaanadviseurTimo Wesenaar

Timo is een ervaren loopbaanadviseur, die zowel kan putten uit de kennis van de praktische HBO-opleiding Human Resource Management, als de meer theoretische opleiding tot Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Daarnaast heeft Timo veel kennis op het gebied van hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. In zijn loopbaan was hij werkzaam in het onderwijs, bij de sociale werkvoorziening, in de zakelijke dienstverlening, in de gezondheidszorg en industrie.

Timo werkt vanuit de overtuiging dat ‘werken’ voor de meeste mensen bijdraagt aan een tevreden leven. Kenmerkend voor de aanpak van Timo is dat hij aandachtig luistert, veel vragen stelt en niet om de hete brij heen draait. Timo is iemand die tijd en aandacht maakt voor iemands verleden, persoonlijkheid en toekomst. Mede op basis van zijn eigen levenservaring zal hij niet snel ergens van schrikken. Voorts is typerend voor Timo zijn creatieve brein. Hij vindt vaak verrassende kansen, waarbij hij gebruik maakt van zijn kennis van diverse branches en brede netwerk.

Op deze manier biedt Timo zijn cliënten de kans om vanuit een ingrijpende ziekteperiode andere mogelijkheden te onderzoeken, om zo een nieuwe en duurzame loopbaanstap te maken. Daarbij hanteert hij (in stilte) het motto ‘never waste a good crisis’.

https://www.konnectaenb.nl/wp-content/uploads/2022/04/Timo-Wesenaar-FULL.jpg