Supervisor/Re-integratieadviseurPeter Eijer

Peter heeft in zijn loopbaan een brede ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen van mensen. Hij begon zijn carrière in 1994 met het begeleiden van mensen met een beperking en was later werkzaam in de Jeugdzorg en asielzoekerswereld. De laatste jaren is hij werkzaam in het onderwijs. Ook heeft hij een eigen coaching bedrijf, waarin hij zich vooral bezighoudt met pre burn-out vraagstukken.

Als re-integratiecoach is Peter actief op het gebied van loopbaanadvisering, training, outplacement en jobcoaching. Binnen de coaching maakt Peter gebruik van verschillende instrumenten om de ander tot inzichten te laten komen. Dit inzicht kan leiden tot het maken van bijvoorbeeld keuzes op persoonlijk vlak, het ervaren van minder stress binnen het werk en carrière switches. Zijn doel is de ander in beweging te zetten en daarmee grip te laten krijgen op zijn/ haar toekomst.

Als professional werkt Peter vanuit rust en zet hij graag zijn analytische skills in. Verbinding is voor Peter onmisbaar in het contact met de ander. Kritische vragen helpen om de ander te leren kennen en verder te helpen. Humor helpt om te relativeren en het goede van het leven te ervaren.

https://www.konnectaenb.nl/wp-content/uploads/2022/04/Peter-Eijer-FULL.jpg