Re-integratieadviseurPascal Visser

Pascal is een all-round re-integratiecoach met jarenlange ervaring in de uitzendbranche, loopbaancoaching, re-integratie advies en outplacement. Pascal is thuis in vrijwel alle sectoren; zorg, techniek, productie, bouw, zorg, profit en non-profit en heeft een brede kennis van de Limburgse arbeidsmarkt.

Pascal is een verbinder. In zijn begeleiding staat de persoon centraal. Pascal werkt vanuit het gegeven dat re-Integratie voor veel mensen onzekerheid met zich meebrengt. Dit maakt dat hij het belangrijk vindt om mensen op een menselijke en eerlijke manier te helpen. En dat gaat soms verder dan de standaard re-integratie en ook buiten de reguliere kantooruren om. Pascal laat zich in die zin typeren als een echt ‘mensen mens’. Zonder dat hij zijn doel, namelijk ‘terugkeer op de arbeidsmarkt binnen de mogelijkheden van de werknemer’, uit het oog verliest.

Pascal kiest in zijn begeleidingstrajecten voor een oplossingsgerichte, praktische insteek. Hij is empathisch, maar ook zakelijk, duidelijk en direct. Dit alles altijd in het belang van de cliënt. Voorts is Pascal transparant en betrouwbaar; hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. En hij brengt graag wat humor in zijn werk.

https://www.konnectaenb.nl/wp-content/uploads/2022/04/Pascal-Visser-FULL.jpg