Succesverhalen

SuccesverhalenWat klanten over ons vertellen

“Ik vond het een hele prettige, open en eerlijke samenwerking. Jullie kijken ook echt naar de persoon die voor jullie zit en proberen deze zo goed mogelijk te helpen!”

J.D.V.

“Eindelijk iemand die echt naar mij luistert en richting geeft. Had ik jullie maar eerder ontmoet!”

C.C.

“Invoelend, meelevend en vooral aansluiten bij de client. Er werd een goede connectie gemaakt. Persoonlijk contact stond hoog in het vaandel.”

L.H.

“Respectvolle en transparante manier van coaching. Met name de snelheid waarmee de coach reageerde was zeer prettig.”

M.S.

“Ik ben heel tevreden over de coaching. Er is een goede klik, de coach denkt mee en is respectvol. Ze is “gewoon super””

M.B.

“Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd. Ik werd meteen goed geholpen en er werd geluisterd. Ik wist meteen dat ik op de juiste plek zat en vanuit daar verder kon.”

K.S.

“Ik heb de coaching van Pascal en Konnect ervaren als professioneel, weten waar ze mee bezig zijn, luisterend ook naar de wensen van de klant, behulpzaam, meedenkend etc. etc.. Kortom Konnect en zijn medewerkers zijn zeker een aanrader!”

N.P.

“Ik ervaar de coaching als heel fijn, de reden hiervoor is dat de coach heel goed naar mij luistert en we samen met zijn ervaring een goed van plan van aanpak kunnen volgen.”

L.V.