Re-integratieadviseurMichaela Keulen

Michaela is recent gestart als re-integratiecoach bij Konnect. Daarnaast is ze parttime werkzaam als docente binnen het MBO. Michaela heeft ruime ervaring binnen de maatschappelijke zorg, psychiatrie, verslavingszorg, jonge moeders en de ouderenzorg. Ze is dan ook zeer goed in staat om aansluiting te vinden bij cliënten met een complexe problematiek. Door haar brede werkervaring heeft Michaela een groot extern netwerk ontwikkeld en is ze goed op de hoogte van diverse wet- en regelgevingen.

In haar werk als re-integratiecoach vindt Michaela het belangrijk om mensen weer een nieuwe passie te laten ervaren, nieuwe doelen te helpen kiezen en vooral weer een gevoel van autonomie te laten beleven. Eigen regie staat bij Michaela hoog in het vaandel. Ze laat de ander vooral zelf denken en beslissingen nemen. Ze staat niet naast de ander, maar net een stapje erachter, om zo niet sturend maar steunend te zijn.

Kenmerken van Michaela zijn empathisch, adequaat, sociaal, communicatief vaardig, verbindend en doelmatig. Deze kenmerken worden ingezet met consequentheid maar ook met humor. Michaela is een persoon die altijd kijkt naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.
Ze streeft ernaar dat mensen op een werkplek terecht komen waar ze weer ambities mogen en kunnen hebben en dat ze de plek vinden waar ze in balans komen.

https://www.konnectaenb.nl/wp-content/uploads/2022/04/Michaela-Keulen-FULL.jpg