Re-integratieadviseur/ArbeidsrechtadviseurManon Pieters

Manon is werkzaam als re-integratieconsulente, maar heeft een achtergrond als arbeidsjuriste.
In deze rol heeft ze menig werkgever en werknemer geadviseerd over vraagstukken op het gebied van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Na een ziekteperiode heeft ze zelf een intensief re-integratietraject doorlopen. In dit proces heeft ze belangrijke inzichten opgedaan, die ze nu met veel gedrevenheid inzet om andere mensen te helpen weer terug in hun eigen kracht te komen en terug te keren naar werk.

Manon is daadkrachtig, innovatief, strategisch, sociaal, secuur en procesmatig sterk. In de aanpak van Manon zijn vertrouwen en gelijkwaardigheid altijd het uitgangspunt. Manon staat voor open en eerlijke communicatie. Dat kan soms wat confronterend zijn, maar uiteraard altijd met de beste bedoelingen.

Manon gelooft sterk in de kracht van positiviteit; ze is ervan overtuigd dat iedereen de (veer)kracht heeft om – daar waar nodig – bepaalde gedragspatronen om te buigen en z’n leven ten positieve te veranderen. Haar motto is dan ook ‘je bent de baas over je eigen geluk!’. Om dit te bereiken gaat Manon samen met de cliënt op zoek naar manieren om obstakels te overwinnen en de eindeloze mogelijkheden te verkennen.

https://www.konnectaenb.nl/wp-content/uploads/2022/04/Manon-Pieters-FULL.jpg