Re-integratieadviseur/Brainspotting specialistKim Stroucken

Kim is werkzaam als coach, re-integratiebegeleider, traumatherapeut, individueel begeleider en opsteller. In haar carrière heeft ze ruime ervaring opgedaan als manager bij diverse bedrijven. Daarnaast kan ze putten uit een brede werkervaring in functies als trainer, intaker, hulpverlener, relatiebeheerder en bemiddelaar bij verschillende organisaties (overheid, Politie, Justitie, UWV en drugshulpverlening).

In 2012 is Kim gestart als bezielingscoach en sinds 2017 is zij werkzaam als gecertificeerd Brainspotting therapeute. Brainspotting is een laagdrempelige psychotherapeutische methode voor verwerking van stress-gerelateerde klachten, trauma, verdriet, verlies, hechtingsproblematiek en burn-out. Het bijzondere aan deze methodiek is dat het voor de cliënt niet noodzakelijk is om te praten. De resultaten die worden geboekt met Brainspotting zijn diepgaand en van blijvende aard.

In haar manier van werken is Kim persoonsgericht, grondig en resultaatgericht. Haar insteek is om vanuit kwaliteiten en talenten het beste in mensen naar boven te halen, waarbij eventuele blokkades en belemmeringen weggenomen kunnen worden. Kim’s werkwijze zet mensen aan tot bewustwording en beweging, waardoor ze vanuit eigen kracht en kernkwaliteiten een optimale performance kunnen neerzetten.

Kim is een open, eerlijk en makkelijk benaderbaar persoon; mensen voelen zich doorgaans snel op hun gemak in haar nabijheid. Ze is in staat anderen te inspireren en doet dit op een heel eigen wijze; met passie, hart en ziel.

https://www.konnectaenb.nl/wp-content/uploads/2022/04/Kim-Stroucken-FULL.jpg