Directeur/Senior re-integratieadviseurKhalid Nouisri

Khalid is een ervaren coach op het gebied van re-integratie, jobhunting, loopbaanadvisering, training, outplacement en jobcoaching. Hij kan putten uit een groot arsenaal aan loopbaan-instrumenten en technieken. In zijn aanpak staat een effectief resultaat met uitzicht op een gedegen toekomst voor de kandidaat centraal. Of het nu is in loondienst, of als zelfstandig ondernemer.

Naast het hanteren van een nauwgezette procesmatige en persoonlijke aanpak van een traject, is Khalid een goede netwerker met een relevant en levend netwerk in de regio. Hij heeft een groot en vertrouwd netwerk van bedrijven en instellingen en onderhoudt langdurige relaties met werkgevers in de industrie, de techniek, zakelijke en financiële dienstverlening, de lokale en provinciale overheid, gezondheidszorg en non-profitorganisaties.

Kenmerken van Khalid zijn flexibiliteit, sterk organisatorisch vermogen, sociaal, creatief, communicatief vaardig, resultaatgericht, empathisch en hij laat zich typeren als teamspeler. Ook is hij continu bezig zich verder te ontwikkelingen binnen zijn eigen werkgebied.

Visie
De arbeidsmarkt van nu is continu in beweging. De kunst is mensen en organisaties met elkaar in contact brengen die qua cultuur, ambitie en groeipotentie bij elkaar passen. De juiste match realiseren, door de persoonlijke benadering waarbij het individu centraal staat: dat is de kracht, dat is waar Khalid voor staat.

https://www.konnectaenb.nl/wp-content/uploads/2022/05/Khalid-Nouisri-FULL.jpg