WW re-integratie

DIENSTWW re-integratie

Een nieuw perspectief bij een andere werkgever

Wat is WW re-integratie?
Wanneer een werknemer uit dienst gaat en terechtkomt in de WW, is het mogelijk dat de werkgever medeverantwoordelijk is voor terugkeer naar betaalde arbeid. In deze situatie wil uiteraard zowel de werknemer als de werkgever snel zicht hebben op passend werk voor de werknemer. Werkt dat past bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de werknemer.

WW Re-integratie: wat betekent dat voor de werkgever?
Als eigenrisicodrager voor de WW betaalt de werkgever de kosten van de WW-uitkering wanneer een werknemer werkloos wordt. Dit creëert een situatie waarin het belang groot is dat de voormalig werknemer snel werk vindt dat aansluit bij de wensen en mogelijkheden. Met het WW re-integratietraject van Konnect ondersteunen wij de voormalig werknemer stap voor stap naar een nieuwe baan.

WW Re-integratie: wat betekent dit voor de werknemer?
De vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’ staan tijdens dit traject centraal. Om op korte termijn tot passend werk te komen worden een persoonlijke analyse, een financiële analyse, diverse assessments en opdrachten, individuele coaching gesprekken, trainingen en online tools ingezet. Hierdoor is de werknemer in een kort tijdsbestek klaargestoomd om op effectieve wijze de arbeidsmarkt te benaderen.