Referenties

Vragen?
Bel 06 - 120 90 892 of
mail info@konnectaenb.nl
Lees meer
Over
  • Werkgelegenheid
  • Kansen op de arbeidsmarkt
  • Reïntegratie

Hieronder vindt u enkele referenties.
---------------------------------
“Khalid is iemand die praktisch klaar staat voor werkzoekenden. Hij weet ingangen te vinden bij werkgevers.
Tevens weet hij klanten actief te motiveren in werk. Door zijn directe betrokkenheid, zowel met de werkgever als de werkzoekende, weet hij een goede match te maken. Door zijn dienstverlenende, praktische instelling werkt hij probleemoplossend.”

Tjeu Rutten Eigenaar RUFO Weert
---------------------------------
“Khalid Nouisri heeft sedert december 2009 bij SOZAWE gewerkt als jobhunter. De reden om Khalid voor die functie te vragen was ook gelegen in het feit dat ik hem in zijn eerdere functie, als accountmanager bij Agens en Kliq, heb leren kennen als een uiterst zorgvuldige en consciëntieuze medewerker met een hele grote betrokkenheid naar de klant. Diezelfde kwaliteiten heeft hij hier bij de Gemeente Kerkrade ook laten zien met uitstekende resultaten. Khalid is een prima teamplayer, treedt op zeer correcte wijze op in externe contacten en weet het vertrouwen van werkgevers te winnen. Zijn sterke punt is zich te verdiepen in de klant en vervolgens het vertrouwen van de werkgever te krijgen om met die klant in zee te gaan, waarbij de werkgever zich altijd gesteund kan voelen door de inzet van Khalid.

Door zijn ervaring is hij een goede coach voor zijn collega’s.
Trefwoorden die ik over Khalid kan noemen zijn: Correct, representatief, consciëntieus, resultaatgericht, emphatisch, teamplayer”

Frans Schuitmaker Clusterleider Re-integratie, sector Maatschappelijke Zorg
---------------------------------